онлайн филми
12 Years a Slave / 12 години в робство 2013

12 Years a Slave / 12 години в робство 2013

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Исторически
Режисьор: Стийв Маккуин
Участват: Таран Килам, Сара Полсън, Кувенжане Уолис, Майкъл Кенет Уилямс, Пол Джамати, Пол Дано, Майкъл Фасбендер, Брад Пит, Чиуетел Еджиофор, Алфи Уодард, Рут Нега, Гарет Дилахант, Адеперо Одуйе
Времетраене: 134 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2027260/

Истинската история на Соломон Нортъп, чиято история разтърсвя света в началото на 19-ти век. Един ден двама непознати предлагат на Соломон да работи в техния цирк. Предлагат му заплащане от 1 долар на ден и 3 долара за всяко негово участие в представление. Убеждават го да пътува с тях до Вашингтон, за да види къде е циркът.

Той не уведимовя съпругата си, защото мъжете твърдят, че няма да се бавят. Спират в Ню Йорк, за да извади Соломон документите си, че е свободен човек, тъй като във Вашингтон по това време робството все още съществува. Когато пристига в столицата той принудително е отведен в хотилска стая, където е дрогиран. Когато се събужда, Соломон вече не е свободен, документите му са разменени и сега той е роб.


За да пуснете филм, натиснете бутона с надпис “Continue to Video“, изчакайте докато се появи нов бутон за пускане на филма и натиснете и него. Приятно гледане!