онлайн филми

The Lords of Salem / Господарите на Салем (2012)

The Lords of Salem / Господарите на Салем (2012)
Филми Трилър Ужаси
101 мин. 5.1
We've been waiting... we've always been waiting

The Lords of Salem / Господарите на Салем 2012
Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър, Ужаси
Режисьор: Роб Зомби
Участват: Шери Муун Зомби, Стивън Шнайдър, Джейсън Блум, Орен Пели, Брайън Джоунс, Джеф Даниъл Филипс, Мег Фостър, Патриша Куйн, Кен Форе, Мария Кончита Алонсо
Времетраене: 101 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1731697/


Рокаджийката Хайди работи като диджей в малка радиостанция заедно с приятелите си Уайти и Мънстър. В един от работните дни в студиото пристига мистериозна дървена кутия в която се намира музикална плоча-подарък от групата “Господарите“. Хайди предполага, че става дума за начинаеща рок-банда, която просто иска да популяризира своите песни.

Когато Уайти пуска плочата тя започва да се движи в обратна посока и веднага след това Хайди получава видения от преживяна преди години травма. След като пускат плочата още веднъж двамата откриват, че няма никакви проблеми и за тяхна голяма изненада зрителите оценяват положително изпълненията на мистериозната група. Не след дълго в радиостанцията пристига нова дървена кутия в която има билети за концерт в град Салем, плакати и други музикални записи. Хайди и колегите й получават възможност да са част от предстоящо голямо шоу на групата, но истината за това което предстои е съвсем друга. Докато радиоводещите се подготвят за рок-преживяването истинските господари на Салем планират своето завръщане.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.