онлайн филми

Un beau soleil interieur / Слънцето в нас (2017)

Un beau soleil interieur / Слънцето в нас (2017)
Филми Комедия Драма Романтичен
94 мин. 6.0 42 743
When you're not in love, what do you do?

Un beau soleil interieur / Слънцето в нас (2017)
Година: 2017
Държава: Франция
Жанр: Комедия, Драма, Романтичен, Филми
Режисьор: Клер Дени
Участват: Жюлиет Бинош, Гзавие Бовоа, Филип Катрин, Жозиен Баласко, Сандрин Дюма, Никола Дювошел, Валерия Бруни Тедески, Жерар Депардийо, Алекс Дескас, Пол Блейн
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6423776/


Изабел е художничка, бившият й съпруг постоянно и напразно се опитва да поднови отношенията им. Но тя търси нещо по-смислено. Преминава от една посредствена връзка в друга и буквално е обсадена от мъже. Нейните любовници най-често са женени и с куп недостатъци – арогантен банкер (Ксавие Бовоа), който има жажда за изкуство, но не би изоставил жена си; красив театрален актьор (Никола Дювошел), страдащ от алкохолизъм и изпълнен с несигурност; чувствителен колега художник (Алекс Дескас), който се ужасява от ангажираността; секси мъж (Пол Блейн), който танцува с нея в бара... Въпреки възходите и паденията във връзките си, Изабел не губи надежда, че ще намери истинската любов, дори ако за това трябва да се обърне към екстрасенс (Жерар Депардийо)!
Романтичен, еротичен и малко тъжен филм заради изящната неудовлетвореност на героите, които сякаш не знаят как да се влюбват. Елегантна и ексцентрична комедия на отношенията с почти непроницаема изтънченост.
Сигнализирай за
проблем с филма?

Loading...