онлайн филми

Umrao Jaan / Умрао Джан (2006)

Umrao Jaan / Умрао Джан (2006)
Филми Драма Романтичен Индийски
188 мин. 5.5 64 049

Година: 2006
Държава: Индия
Жанр: Филми, Драма, Романтичен, Индийски
Режисьор: J. P. Dutta
Участват: Айшвария Рай, Абхишек Баччан, Сунил Шети, Шабана Азми, Ayesha Jhulka, Puru Raaj Kumar, Дивя Дута, Химани Шивпури, Кулбхушан Харбанда, Вишваджит Прадхан, Парикшит Сахни, Бикрам Салуджа, Мая Алаг, Джавед Кхан, Вимарш Рошан, Яшодан Бал, Джитендра Трехан
Времетраене: 188 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0485522/


Млада куртизанка, отвлечена от дома й и продадена в робство, успява да промени злочестата си съдба в екранизацията на Дж. П. Дута по класическия роман от 1905 г. на Мирза Мухамад Хади Русва. Вече екранизиран с голям успех през 1981 г. от Музафар Али с Реха в главната роля (старият филм е показван и у нас), романът на Русва разказва историята на момиче от средната класа, отвлечено от рецидивист, който е бил в затвора цели 10 години благодарение на свидетелстването на баща й. Решен да прокълне обвинителя си със съдба, по-лоша и от смъртта, отмъстителният бивш затворник продава дъщеря му Амиран на публичен дом в Лукнов. Там тя получава името Умрао, израства в лукс и е обучена да забавлява клиентите. Така Умрао се превръща в едно от най-красивите и популярни момичета на своето време. Но въпреки успеха й, в нейния живот нещо липсва.

[media=https://www.youtube.com/embed/bPIyFCDnrkM]

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.