онлайн филми

The Affair Season 4 / Аферата Сезон 4 (2018)

The Affair Season 4 / Аферата Сезон 4 (2018)
Драма Сериали
10 x 60 мин. 8.0 25 716

The Affair Season 4 / Аферата Сезон 4 (2018)
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson, Maura Tierney, Julia Goldani Telles
Участват: Рут Уилсън, Доминик Уест, Джошуа Джаксън, Мора Тиърни, Джулия Голдани Телес, Омар Метуали, Сана Лейтън, Catalina Sandino Moreno, Джейдън Санд, Джейк Ричард Сисилиано, Ирен Жакоб, Josh Stamberg, Лея Катлет
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2699110/


Ноа е прохождащ писател със съпруга и четири деца, който започва връзка с Алисън – млада сервитьорка, която се опитва да подреди живота и брака си, малко преди ужасяващо събитие да промени всичко.

Провокативният сериал изследва в дълбочина емоционалните ефекти от извънбрачната връзка на Ноа Солоуей и Алисън Локхарт, които се запознават в курорта Монтук на Лонг Айлънд, Ню Йорк. Ноа е учител в гимназията в Ню Йорк Сити и възпитаник на колежа „Уилямс“, който има един публикуван роман и работи по втора книга. Щастливо женен е с четири деца, но не може да понася зависимостта на семейството от богатия си тъст. Алисън е млада сервитьорка, която се опитва да подреди живота и брака си, след като преживява внезапната смърт на детето си. Провокативната драма е представена от гледните точки на няколко основни герои, като използва различите маниери на всеки от тях, за да представи историята.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?

Loading...