онлайн филми

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)
Драма Исторически Сериали
8 x 60 мин. 8.1 25 136

The Pillars of the Earth Season 1 / Устоите на Земята Сезон 1 (2010)
Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Sergio Mimica-Gezzan
Участват: Кен Фолет, Еди Редмейн, Хейли Атуел, Руфъс Сюъл, Матю Макфейдън, Иън Макшейн, Сам Клафин, Доналд Съдърланд, Наталия Вьорнер, David Oakes, Сара Париш, Алисън Пил, Лиъм Гаригън, Джон Пилмайер, Тони Къран, Анатол Таубман, Гордън Пинсънт, Гьоц Ото, Робърт Батърст, Дъглас Бут, Скай Бенет, Фреди Боут, Скай Лури, Дейвид Барк-Джоунс, Мат Девер, Клайв Ууд, Джоди Халс, Féodor Atkine, Кейт Дики, Джонатан Кой, Тибор Пинтер
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1453159/


Действието се развива в Англия през XII век на фона на война, религиозни конфликти и борби за надмощие, които раздират съдби и семейства, а историята разказва за построяването на катедрала в град Кингсбридж, което отнема повече от 50 години. Главните персонажи в историята са архитектът и мечтател Джак – син на овдовялата лечителка Елън. Той опожарява порутената църква в Кингсбридж, за да помогне на Том Строителя да се установи в градчето и да бъде до семейството си. Бартоломю - граф на Шайринг в началото на историята и поддръжник на правото на Мод да наследи трона. Алиена е неговата красива и интелигентна дъщеря, тя е и любовта на живота на Джак.

[media=https://www.youtube.com/watch?v=]


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?