онлайн филми

Mike and Molly Season 2 / Майк и Моли Сезон 2 (2011)

Mike and Molly Season 2 / Майк и Моли Сезон 2 (2011)
Комедия Сериали
23 x 30 мин. 6.4 37 738

Mike and Molly Season 2 / Майк и Моли Сезон 2 (2011)
Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия
Режисьор: Джеймс Бъроуз
Участват: Били Гардел, Сузи Куртц, Мелиса Маккарти, Кати Миксан, Рено Уилсън
Времетраене: 23 x 30 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1608180


Любовна история от създателите на „Двама мъже и половина” Марк Робъртс и Чък Лори.

Сюжетът се върти около двама души – колкото обикновени, толкова и необикновени, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота.

Сега, с взаимната си подкрепа и с помощта на срещата на Анонимните чревоугодници, където се запознават, те трябва да се научат да се доверяват един на друг. Но влюбването не е лесна задача, особено когато си заобиколен от приятели и роднини, които са твърде близо и твърде упорити.

Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне. Партньор на Майк е Карл Макмилан. Той е слаб бърборко, който насърчава Майк по пътя към отслабването и романтиката. Един ден Майк среща Моли Флин (Мелиса Маккарти), симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор. За Моли не е лесно да се фокусира върху интелигентните решения, докато живее със сексапилната си по-голяма сестра Виктория (Кейти Миксън) и майка им Джойс.

Майк и Моли се срещат на най-неочаквани места. Сега те са на път да разберат накъде ще ги отведе стремежът им за общуване...

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?