онлайн филми

Cheers Season 2 / Бар "Наздраве" Сезон 2 (1983)

Cheers Season 2 / Бар "Наздраве" Сезон 2 (1983)
Комедия Драма БГ Аудио Сериали
20 x 22 мин. 7.9 30 278

Cheers Season 2 / Бар "Наздраве" Сезон 2 (1983)
Loading...
Година: 1983
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия
Режисьор: Les Charles, Glen Charles, James Burrows
Участват: Тед Дансън, Джордж Уенд, Риа Пърлман, Шели Лонг, Джон Раценбергер, Келси Грамър, Уди Харелсън, Кърсти Али, Николас Коласанто, Бебе Нууърт, Ал Росен, Leah Remini, Paul Lee Willson
Времетраене: 20 x 22 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0083399/


Това е най-известният бар в света. Негов собственик е Сам Малоун (Тед Дансън), бивша бейзболна звезда. Това е уютно, закътано местенце, където Норм, Клиф, д-р Фрейзър и другите редовни посетители прекарват заедно по няколко часа всеки ден. Те са обикновени хора, понякога весели, понякога малко тъжни, със своите житейски проблеми и конфликти, които се опитват да решават с усмивка и заедно. Обединява ги чувството за хумор и доброжелателността.

Клиентите на бар "Наздраве" се знаят по име и си говорят на ти. В живота на всеки от компанията няма тайни за останалите веселяци. Все едно дали става дума за поредното завоевание на Сам или за служебните и лични неволи на Ребека. Соленият език на Клара е подправката не само за текила. Отвлеченият Клиф си философства на воля за хипотетичните проблеми на човечеството, без да бъде смущаван от никого. Норм може на воля да се жалва от трудностите в брачния живот.

„Бар "Наздраве" има колекция от 28 награди ЕМИ, 6 „Златен глобус", в досието му са общо 117 номинации. Премиерата на комедийната поредица е на 30 септември 1982 г. Осем от 11-те му сезона са в челната десятка на най-гледаните сериали. Много от епизодите (общо 273 по 24 минути всеки) са заснети на живо пред публика в студиото на Paramount.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?