онлайн филми

Sunny Beach Season 1 / Съни Бийч Сезон 1 (2020)

Sunny Beach Season 1 / Съни Бийч Сезон 1 (2020)
Комедия Романтичен БГ Аудио Български Сериали
20 x 45 мин. 7.3 487 643
Sunny Beach Season 1 / Съни Бийч Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: България
Жанр: Сериали
Режисьор: Димитър Димитров
Участват: Бойко Кръстанов, Лидия Инджова, Евелин Костова, Боряна Братоева, Явор Бахаров, Иво Аръков
Времетраене: 20 x 45 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8291288


„Съни бийч“ пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа.
Висококачествената продукция повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. В поредицата участват млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката.
Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти.
Тази богата палитра от актьори представя на любителите на български сериали вълнуващи човешки съдби, лични истории и амбиции, които са двигател на събитията в „Съни бийч“. Режисьор е младият талант Димитър Димитров, който е работил по успешни български филми и сериали.
Сред създателите на сериала са още Станислав Тодоров - Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев. Сценарият е дело на Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов. Изпълнителни продуценти на „Съни бийч“ са Васил Булянски и Геновева Дживджанова, директор „Продукция“ – Надежда Цветкова.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?