онлайн филми

Dead Still Season 1 / Умри за снимка Сезон 1 (2020)

Dead Still Season 1 / Умри за снимка Сезон 1 (2020)
Криминален Драма БГ Аудио Сериали
6 x 45 мин. 6.8 49 255

Dead Still Season 1 / Умри за снимка Сезон 1 (2020)
Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Имоджен Мърфи
Участват: Майкъл Смайли, Кер Лоуган, Айлийн О’Хигинс, Джими Смолхорн, Марк Рендал, Питър Кемпиън, Мартин Донован, Ейдън О’Хеър
Времетраене: 6 x 45 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10413648/


Дъблин 1880 г.: Фотоапаратите поевтиняват и страната се изпълва с фотографски студиа, но замира практиката на възпоменателната фотография – портретна фотография на наскоро починали хора.
Известният възпоменателен фотограф Брок Бленхаргасет се опитва да съживи бизнеса си след инцидент и има нужда от помощта на отчуждената си племенница Нанси Викърс и ентусиазирания си нов помощник Конъл Молой.
След бурно начало, служебните им взаимоотношения започват да се развиват, но изглежда нещо по-зловещо се включва в играта на фотографията на смъртници. Разследванията на детектив Фредерик Ригън в Дъблинския замък предполагат, че убиец може би се възползва от новопоявилия се вкус към друг тип възпоменателна фотография, а именно – снимки на хора в смъртна агония. Броят на труповете се увеличава и Бленхаргасет, Молой и Нанси трябва да попречат на намеренията на убиеца не само да съсипе бизнеса им, но и да ги погуби.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Сигнализирай за
проблем с филма?