онлайн филми

Скорая помощь Season 3 / Бърза помощ Сезон 3 (2020)

Скорая помощь Season 3 / Бърза помощ Сезон 3 (2020)
Криминален Драма Романтичен Руски Сериали
20 x 50 мин. 50 719

Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Романтичен, Руски, Сериали
Режисьор: Богдан Дробязко
Участват: Гоша Куценко, Марина Доможирова, Александр Тютин, Пётр Баранчеев, Олег Тактаров, Екатерина Волкова, Александра Мельник, Александр Сергеев, Дмитрий Янышевский, Александр Никольский, Анастасия Моргун, Дмитрий Родонов, Дмитрий Калистратов, Наталья Фенкина, Елена Ковальчук, Алексей Смирнов, Александр Загоскин, Максим Деричев, Сергей Кириченко
Времетраене: 20 x 50 мин.
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt10937190


За лекарите от „Бърза помощ“ работата е натоварена не само физически, но и психически заради отговорността от решенията им за живота на хората, които трябва да се вземат понякога за секунди. Когато Константин Кулигин се изправя пред дилема - кой от двамата пациенти да реанимира на първо място след жестока катастрофа, той прави своя избор, в резултат на което пострадалото момиче е спасено, но няма време да се помогне на сина на губернатора. Лишен от правото да практикува лекарската си професия, Кулигин е готов да работи каквото и да е в същата сфера, за да продължи да помага на хората. Така на една от базите на московската „Бърза помощ“се появява нов шофьор със своите знания и практически умения, способни да помогнат даже на много лекари...

[media=https://www.youtube.com/embed/ew3mx-bazTk]


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.